LLIGA ITALIANA
Esports Futbol 03/12/2010

La Lazio furga a la ferida de l'Inter de Milà (3-1)

La Lazio ha empatat amb l'AC Milà al capdavant de la Sèrie A italiana i aguditza la crisi de l'Inter en derrotar per 3-1 l'equip de Rafa Benítez

Hernanes lluita amb Cambiasso per la pilota.

BARCELONALa Lazio ha empatat amb l'AC Milà al capdavant de la Sèrie A italiana i aguditza la crisi de l'Inter en derrotar per 3-1 l'equip de Rafa Benítez en partit de la quinzena jornada avançat per la participació de l'equip milanès en el Mundial de Clubs.

Amb aquesta victòria la Lazio iguala a 30 punts amb el líder, l'AC Milà, a l'espera que aquest últim rebi demà, dissabte, alBrèscia. Giuseppe Biava va avançar la Lazio al minut 27 en una jugada en la qual van intervenir també Cambiasso, Hernanes i Floccari.

Mauro Zárate (minut 52) i Hernanes (minut 81) van anotar els altres dos gols de l'equip local, que abans n'havia rebut un de Goran Pandev.