Lliga Francesa
Esports Futbol 06/12/2010

El Llille goleja i es converteix en el nou líder de la lliga francesa després de la derrota del Marsella

Lille, PSG, Rennes i Marsella són els quatre primers classificats d'una lliga on tan sols hi ha 4 punts de diferència entre el primer i el desè classificats

Redacció
1 min
Moussa Sow marca un dels tres gols contra el Lorient

BarcelonaCanvi de líder a la lliga francesa. El Lille és el nou líder, amb un punt d'avantatge, després de protagonitzar la golejada de la jornada contra el Lorient (6-3), en un partit que s'havia de disputar el dissabte, però que es va posposar a diumenge per culpa del mal temps. Moussa Sow, autor d'un hat trick, ha estat el protagonista del partit.

El nou líder s'ha aprofitat de la derrota del Marsella al camp del Nice (1-0), gràcies a un gol al temps de descompte d'Emerse Faé. Amb aquest resultat l'equip que entrena Didier Deschamps no només perden el lideratge, sinó que també cauen fins la 4a plaça, tot i que a només dos punts de la posició de privilegi.

Un cop acabada la 14a jornada, el Paris Sant Germain escala fins la 2a plaça, gràcies a derrotar el Brest (3-1) amb gols de Nené, Bodmer i Guily. La tercera posició l'ocupa el Reinnes, que el dissabte es va desfer del Mònaco per la mínima (1-0).

L'últim dels partits d'avui diumenge ha estat el Sant Etienne - Burdeus, que ha acabat amb empat a 2 gràcies a un gol a l'últim minut del brasiler Fernando.

La lliga francesa és una de les més disputades del continent, ja que després de 14 partits tan sols hi ha una diferència de 4 punts entre el primer i el desè classificats.

stats