PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 27/08/2016

El Manchester United pateix al camp del Hull però lidera la Premier League (0-1)

Chelsea, Everton, Arsenal i Leicester guanyen i pressionen els dos equips de Manchester

G.r.
José Mourinho

BarcelonaLa Premier League comença a marcar diferències. El Manchester United ja suma 9 punts després de guanyar els tres primers partits. Els homes de Mourinho però, han patit de valent per derrotar un Hull City (0-1) que portava dues victòries a les primeres dues jornades. Els 'tigers', amb només 14 jugadors i un entrenador temporal per culpa dels problemes institucionals de l'entitat, només han rebut el gol dels Red devil's als 92 minuts, després d'una gran jugada de Wayne Rooney rematada pel jove Rashford.

El Manchester United comparteix liderat amb el Chelsea d'Antonio Conte. Els blues han superat el Burnely (3-0) amb gols d'Eden Hazard (9'), el millor sobre la gespa, una vegada més, el brasiler Willian i Víctor Moses. Cesc no ha jugat ni un sol minut. Pedro, tot just 9 a la segona part.

El Liverpool-Tottenham, que ha acabat en empat , era un dels grans partits de la jornada (1-1). Els de Jurgen Klopp, tot i ser superiors, no han sabut aquesta tarda endur-se els tres punts del camp rival. James Milner, de fet, ha avançat els seus des de la línia de penal. Els de Mauricio Pochettino, més endollats durant el segon temps, han aconseguit empatar gràcies a Danny Rose, que ha sabut aprofitar una gran assistència d'Erik Lamela. "No estem satisfets, però els bons resultats també arribaran", ha comentat Milner després del xoc.

El Liverpol i el Tottenham empaten i s'allunyen del lideratge (1-1)

L'Everton de Koeman de la seva part, ha derrotat un Stoke City (1-0, Shay Given en pròpia porta), que se situa en posicions de descens amb només un punt.

El vigent campió, el Leicester, i l'Arsenal, per la seva banda, segueixen escalant posicions i ja s'apropen a la zona Champions amb el seu primer triomf de la temporada. Els 'foxes' s'han imposat al Swansea City amb Jamie Vardy com a gran protagonista. L'internacional amb l'Anglaterra ha tornat a veure porteria i ha obert el marcador. Wes Morgan i el visitant Leroy Fer han tancat el resultat (2-1).

Els homes d'Arsene Wenger han golejat el Watford, que ha anat de menys a més durant el partit (1-3). El 0-3 al descans ha sentenciat l'enfrontament. El bon moment de l'ex del Barça Alexis Sánchez, autor d'un gol i una assistència, ha marcat diferències. Mezut Özil i Santi Cazorla, de penal, han completat el caseller anotador visitant.

El City, a guanyar contra el West Ham

El conjunt de Pep Guardiola depèn de sí mateix per mantenir-se al capdavant de la Premier League. El West Ham, en aquesta ocasió, tornarà a posar a prova (17.00 hores, Movistar Fútbol) l'estil del de Santpedor, que ha de moment ja ha aconseguit que els 'citizens' disputin la propera edició de la Lliga de Campions.