Carling cup
Esports Futbol 26/02/2012

Els penals donen al Liverpool la Carling Cup contra el Cardiff (2-2)

El conjunt gal·lès ha caigut a la tanda de penals després de poder empatar el partit a 2 en l'últim minut de la pròrroga

Ara
2 min
Els jugadors del Liverpool celebren la victòria als penals contra el Cardiff a la Carling Cup

LondresEl Liverpool ha pogut aixecar la Carling Cup –Copa de la Lliga– després de superar el Cardiff a la tanda de penals. El conjunt gal·lès, la revelació de la competició, ha fallat tres dels cinc llançaments.

El Cardiff ha estat un rival més que digne. Els gal·lesos, que juguen a la segona divisió de la Lliga Anglesa, no ha pogut superar la pressió en el moment més important de la història del club. La seva primera final, amb un desenllaç que ha acabat sent frustrant.

Anthony Gerrard, cosí del capità del Liverpool Steven Gerrard, ha errat el tir definitiu en una final que el Cardiff ha tingut a l'abast després que Joe Mason avancés els gal·lesos al minut 19 de partit.

Però el Liverpool, que ha aconseguit la seva vuitena Carling, no s'ha deixat intimidar i ha continuat lluitant pel partit fins a trobar la recompensa del gol amb un xut de l'eslovac Martin Skrtel al quart d'hora de la segona part.

Amb aquest resultat s'ha arribat a la pròrroga, que s'ha decantat inicialment a favor dels 'reds' gràcies a un gol de l'holandès Dirk Kuyt a centrada de Carroll. Però quan els de Liverpool ja acariciaven la copa, el Cardiff ha servit un córner que ha acabat rematant Ben Turner després d'un embolic a l'àrea petita.

El partit s'ha acabat amb empat a 2, i s'ha resolt en una tanda de penals marcada pels errors de tots dos equips. Steven Gerrard i Charlie Adam han fallat pel Liverpool. Però el Cardiff encara ha estat menys afortunat, i amb els errors de Kenny Miller, Rudy Gestede i Anthony Gerrard, la copa ha acabat viatjant cap a Liverpool, vuit anys després de guanyar la Carling per últim cop.

stats