PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 06/03/2011

El Liverpool goleja el United i encara aspira a quedar entre els quatre primers (3-1)

Tot i no marcar, l'uruguià Luis Suárez ha completat un partit fantàstic fent oblidar Fernando Torres.

Redacció
1 min
Kuyt, autor de tres gols

BarcelonaEl Liverpool va allargar una mà avui a l'Arsenal en la seva cursa cap al liderat de la Premier League, al derrotar el Manchester United per un contundent 3-0 en un partit on han brillat Kuyt i el nou davanter dels "reds", l'uruguaià Luis Suárez.

La bona entesa del conjunt local, sumat a alguns poc habituals errors en la plantilla del Manchester, han permès la victòria als "reds", que aspiren a acabar la temporada, almenys, entre els quatre primers per poder accedir a la Lliga de Campions la pròxima campanya.

El quadre de Dalglish confirma el seu bon moment en Premier League, on ha guanyat 16 dels últims 21 punts. Mantenint la imbatibilitat a casa per sisè partit consecutiu, i s'ha alçat fins a la sisena plaça.

Fitxa tècnica

3-Liverpool: Reina; Skrtel, Carraguer, Johnson, Fabio Aurelio (Kyrgiakos, 24'); Meireles (Carroll, 74'), Lucas, Gerrard, Maxi Rodríguez, Kuyt; Suárez (Cole, 89')

1-Manchester Utd: Van der Sar; Rafael (O' Shea, 76'), Brown, Smalling, Evra; Carrick, Giggs, Scholes (Fletcher, 84'), Nani (Chicharito, 45'), Berbatov, Rooney

Gols:1-0 Kuyt (18'), 2-0 Kuyt (33'), 3-0 Kuyt (65'), 3-1 Chicharito (90')

stats