Esports Futbol 12/05/2011

Luis García Plaza: "El Barça ha estat el just vencedor de la Lliga"

Després del punt aconseguit contra el Barça, el Llevant només pensa en sumar un o tres punts el més aviat possible per a salvar-se

Redacció
1 min

BarcelonaL'entrenador del Llevant, Luis García Plaza, ha afirmat que el seu equip ha fet davant el Barcelona el partit que havia de fer i ha recordat que està cada vegada més a prop de l'objectiu de la permanència.

García Plaza ha felicitat el campió de Lliga, "un just vencedor, un equip impressionant i un luxe", però ha recordar que el seu equip té 44 punts, una xifra per no baixar, però que aquest any no ha garantit encara la permanència.

"Ara hem de pensar en Mestalla. En el nostre millor any encara no estem salvats, però som un equip seriós, agressiu, tàcticament fort i molt conjuntat. Amb això i l'afició i nou jornades sense perdre, hem de ser superpositius. Molts, ara, es canviarien per nosaltres ", ha indicat.

Ha demanat expressament optimisme a l'entorn i ha assenyalar que quan arribi a casa començarà a fer números perquè els falta un punt per salvar-se, però potser ni això. "De moment, anirem a Mestalla a guanyar", ha conclòs.

stats