Llevant
Esports Futbol 22/12/2010

El Madrid juga contra el Llevant, l'incendi provocat pel seu entrenador, i les nombroses baixes

El Llevant intentarà aprofitar el clima enrerit que envolta el Reial Madrid després de les declaracions de Mourinho atacant l'organigrama del club

Redacció
2 min

MadridLes declaracions del tècnic portuguès, després de la victòria contra el Sevilla, van originar un ambient molt enrarit al Reial Madrid. Mourinho va atacar el director general del club, Jorge Valdano; i va demanar una reunió amb el president Florentino Pérez. Tot per “sentir-se sol a l'hora de defensar el club davant dels errors arbitrals”.

Una circumstància que vol aprofitar el Llevant, que disputa al Bernabeu l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei. L'equip alacantí viatja cap a Madrid aquest mateix dimecres, i ho fa amb la baixa del porter titular a la lliga, Manolo Reina, que té molèsties a un braç; mentre el davanter equatorià Felipe Caicedo serà dubte fins poc abans de l'inici.

L'entrenador del Llevant, Luis García, ha convocat els 21 jugadors que té disponibles; i es preveu que faci canvis respecte l'equip que va jugar d'inici aquest cap de setmana. A més del porter, que serà Gustavo Munua, les novetats principals seran en defensa, amb l'entrada de 'Cerra', Asier del Horno i Robusté; i al mig del camp, amb Sergio González i Xisco Muñoz.

El Reial Madrid, sense massa temps per apagar l'incendi provocat pel seu entrenador -qui ahir dimarts va tornar a deixar plantats els periodistes al no presentar-se a la sala de premsa- haurà de sobreposar-se a les nombroses baixes.

A més dels lesionats Dudek, Gago, Canales, Kaká i Higuaín; aquesta setmana s'han afegit a la llista Sergio Ramos, que s'ha ressentit del seu esquinç de turmell, i Khedira amb problemes musculars. Tampoc podrà jugar Arbeloa, sancionat; i és dubte fins l'últim moment Cristiano Ronaldo, que té una amigdalitis.

Si finalment el davanter portuguès no es pot recuperar -seria el primer partit que es perdria de la temporada- el seu lloc l'ocuparia Pedro León. Mentre que al lateral dret, tot sembla indicar que 'Lass' és qui ocuparà el lloc de Sergio Ramos.

stats