Llevant
Esports Futbol 03/04/2011

El Llevant supera el Màlaga i ja és una mica més a prop de la permanència a Primera Divisió (3-1)

El Llevant ha aconseguit una victòria treballada en un partit marcat per l'esforç dels locals i els errors defensius dels visitants

Redacció
1 min
Stuani (e) celebra amb Javi Venta un gol del Llevant

ValènciaEl Llevant ha aconseguit una victòria treballada en un partit marcat per l'esforç dels locals i els errors defensius dels visitants, el Màlaga (3-1). Un resultat que permet als valencians sumar tres punts més que els acosten a la permanència, i que crea problemes al Màlaga per aconseguir-la.

No ha estat un bon partit. El Llevant ha comès molts errors i el Màlaga ha estat massa fluix al darrere. Tot i això, la victòria ha estat per l'equip que més l'ha buscat.

El partit s'ha posat de cara dels locals, que als 8 minuts ja guanyaven per 2 a 0. Primer, Stuani ha aprofitat un contraatac i després Rubén, marcant de cap després d'un error defensiu dels andalusos.

A partir d'aquí, el Màlaga ha despertat i ha aconseguit el control de la pilota, però gairebé no ha pogut crear ocasions de gol al primer temps. Els visitants han escurçat distàncies a l'hora de partit, per mitjà de Seba Fernández, i ha jugat amb intensitat per forçar l'empat, però en un nou contraatac, Stuani ha marcat el 3-1 definitiu.

Llevant 3 – Màlaga 1

LLEVANT: Munúa, Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran (Del Horno, m.46), Pallardó, Iborra, Valdo, Rubén (Xisco Nadal, m.63), Juanlu i Stuani (Rafa Jordá, m.83).

MÀLAGA: Willy, Jesús Gámez, Demichelis, Kris, Eliseu, Portillo (Owusu, m.67), Apoño (Sandro Silva, m.75), Recio (Maresca, m.62), Duda, Rondón i Seba Fernández.

GOLS: 1-0, m.6: Stuani. 2-0, m.8: Rubén. 2-1, m.60: Seba Fernández. 3-1, m.71: Stuani.

ÀRBITRE: Iturralde González (basc). Targetes a Juanfran, Pallardó, Ballesteros, Munua, Iborra, Del Horno, Eliseu, Apoño, Rondón i Seba Fernández.

ESTADI: Ciutat de València, uns 11.000 espectadors.

stats