Llevant - Mallorca
Esports Futbol 13/03/2011

El Llevant vol confirmar la línia ascendent superant el Mallorca i igualant-lo a la classificació

Després de sumar 5 victòries en els últims 7 partits, els valencians volen confirmar la seva bona ratxa contra un equip que busca assegurar aviat la permanència

Redacció
1 min
Els jugadors del Llevant celebren el gol de Caicedo.

ValènciaEl Llevant busca mantenir la línia ascendent i sumar una nova victòria (Ciutat de València, 17 h), ara contra el Mallorca, per escapar encara més de la zona de descens i igualar els balears a la classificació. Tot això després que els valencians hagin sumat 5 victòries en els 7 últims partits de Lliga.

Luis García, entrenador del Llevant, només té la baixa del lesionat Sergio González, que encara no s'ha recuperat d'una lesió muscular al bessó de la cama esquerra. En canvi, recupera Juanfran García després que superés una sobrecàrrega als isquiotibials. Es preveu que jugui d'inici al lateral esquerre.

Els valencians afronten el partit amb fins a 7 futbolistes amenaçats de sanció en acumular quatre targetes grogues: Xisco Muñoz, Rubén Suárez, Gustavo Munúa, Rafa Jordá, Juanfran García, Xavi Torres i Cristian Stuani.

D'altra banda, el Mallorca de Michael Laudrup, que gairebé veu impossible l'accés a Europa, busca els punts per assegurar com més aviat millor la permanència a Primera Divisió. Per a aquest enfrontament el tècnic no podrà comptar amb els lesionats Víctor Casadesús i Tomàs Pina.

També forma part de la convocatòria el japonès Akihiro Ienaga, que ha volgut viatjar fins a València tot i estar molt afectat per la tragèdia del seu país.

stats