LLEVANT
Esports Futbol 08/12/2010

Juanfran: "Estem en un bon moment. Cal aprofitar-lo"

El defensa del Llevant ha assegurat que, en cas de guanyar al Molinón, l'equip podria marxar de vacances amb un "cert avantatge" respecte a la zona de descens

Redacció
1 min

ValènciaJuanfran García, defensa del Llevant, ha valorat la importància de sumar els tres punts aquest diumenge al Molinón. "Ens anirien molt bé. No és un partit definitiu ni deixarem enrere un rival perquè encara queda molt, però sí que seria bo per agafar un cert avantatge a punt d'anar-nos-en de vacances. Estem en un moment bo i cal aprofitar-lo", ha explicat.

El jugador ha destacat l'ambient que segurament es viurà al Molinón: "El seu estadi collarà durant els primers minuts, la gent allà anima molt. És un partit importantíssim per a nosaltres i hem d'estar molt centradets".

Finalment, Juanfran també s'ha referit a la possibilitat que el Llevant es reforci en el mercat d'hivern. "Els que som aquí som els que tirarem del carro i ens en sortirem. És un vestidor molt sa, i si ha de venir algun jugador o no ja ho veurem, però no m'agrada parlar del que no hi ha", ha afirmat.

stats