Llevant
Esports Futbol 10/04/2011

El Llevant empata al camp del Racing i continua amb una segona volta per emmarcar (1-1)

El partit s'ha decidit amb dos errors. Rafa Jordà ha empatat pel Llevant a l'últim minut gràcies a un error de Torrejón. Abans, Nani s'havia marcat en pròpia porteria

Rafa Jordà (d) celebra el gol de l'empat amb Xisco (c) i Stuani

BarcelonaEl Llevant continua amb una segona volta per emmarcar. L'equip granota ha empatat al camp del Racing i ja suma 39 punts en aquesta Lliga, després de 31 jornades. A més, en aquesta segona ronda, els valencians han sumat 24 dels 36 punts possibles; amb 7 victòries, 3 empats i només dues derrotes -totes dues a domicili, contra el Madrid i la Reial Societat-.

El d'aquest diumenge ha estat un partit que s'ha decidit amb dos errors defensius, els que han originat els dos gols. El Llevant ha pogut empatar gràcies a una diana de Rafa Jordá, després d'un error garrafal de Torrejón en el rebuig. Un gol que feia justícia al partit, i que reparava el que a la primera part s'havia marcat en pròpia porteria Nano.

El Llevant arribava a aquest partit amb moltes baixes, entre les que destacava l'equatorià Felipe Caicedo i a la que s'hi ha afegit la d'última hora del també equatorià Jefferson Montero.

Racing 1 – Llevant 1

RACING: Toño; Pinillos, Torrejón, Henrique, Cisma; Kennedy, Colsa, Lacen, Munitis (Diop, min 86); Giovani (Ariel, min 80) i Bolado (Adrián, min 69).

LLEVANT: Reina; Javi Venta, Rodas, Nano, Del Horno; Valdo (Xisco Nadal, min 65), Pallardó (Xisco Muñoz, min 71) , Xavi Torres, Juanlu; Stuani i Rubén (Jordá, min 78).

GOLS: 1-0, min 32. Nano (pròpia porteria). 1-1, min 89. Jordá.

ÀRBITRE: Antonio Rubinos Pérez (madrileny). Targetes grogues a Henrique, Bolado, Colsa i Pallardó.

ESTADI: El Sardinero, 16.191 aficionats.