COPA DEL REI
Esports Futbol 07/01/2011

El Llevant supera el Reial Madrid en un partit de tràmit (2-0)

Tot i que no ha servit per a res, el Llevant ha superat en tot el conjunt de José Mourinho. El Madrid jugarà davant l'Atlètic de Madrid en els quarts

Redacció
2 min

BarcelonaEl Llevant ha inflingit la segona derrota de la temporada al Reial Madrid. Això sí, totalment inofensiva, ja que els de José Mourinho ja havien deixat tancat el pas als quarts de final de la Copa del Rei al partit d'anada gràcies a un 8-0 definitori.

El Reial Madrid, que només havia perdut aquesta campanya al Camp Nou davant el Barcelona, ha caigut per 2-0 davant un Llevant que li ha posat més ganes i que no ha desaprofitat el pèssim partit dels madridistes per regalar a la seva afició un triomf que li ha permès rescabalar-se anímicament de la golejada de l'anada.

El partit va ser soporífer, sobretot a la primera meitat. Un Reial Madrid indolent va portar el pes del partit però amb nul·la verticalitat en els seves accions, ja que no va xutar ni una sola vegada entre els tres pals.

En el segon acte, alguna acció individual de Canales va donar una mica de brillantor a un partit que va despertar de la seva letargia quan Gago va cometre penal per mans i el Llevant va aconseguir avançar-se al marcador mitjançant Xisco.

Cap al final Sergio va transformar de manera magistral un lliure directe per posar el 2-0 i permetre als valencians sumar una clara victòria davant un apàtic Reial Madrid.

Fitxa Tècnica:

2. Llevant: Munúa, Cerra, Nano, Héctor Rodas, Del Horno; Larrea (Lois, m.50), Sergio,Xisco Muñoz, Valdo; Rubén (Stuani, m.53) i Jordà (Higón, m.75).

0. Reial Madrid: Adam, Garay, Carvalho (Pepe, m.46), Mateos (Juanfran, m.70), Arbeloa, Gago, Khedira, Granero, Pedro Léon, Canals i Benzema (Kaká, m.56).

Gols: 1-0, m.63 Xisco Muñoz, de penal. 2-0, m.85 Sergio.

Àrbitre: Estrada Fernández (C. Català). Va amonestar, del Llevant, Xisco Muñoz i Lois, i del Reial Madrid, Benzema i Pepe.

Incidències: Partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, disputat a l'estadi Ciutat de València davant 12.387 espectadors

stats