LLEVANT
Esports Futbol 22/01/2011

Un inestable Llevant visita el Sánchez Pizjuán

El Llevant, que busca sortir dels llocs de descens, s'enfronta al Sevilla (18 hores) amb la intenció de no allargar la ratxa de quatre derrotes consecutives

Redacció
2 min
Sangoy i Caicedo lluiten per una pilota al Molinón, aquesta tarda.

ValènciaEl Llevant visita el Sevilla amb l'objectiu de començar a sumar punts per allunyar-se de la zona de descens. Els valencians han igualat, amb quatre derrotes, la seva pitjor ratxa en la present temporada, en la qual, a més, els seus resultats a domicili també són discrets, ja que l'única victòria com a visitant va ser la que van aconseguir el passat 22 de setembre a Almeria (0-1).

Luis García, tècnic dels valencians, perd per lesió a Victoriano Rivas Nano amb un trencament fibril·lar a l'abdomen, i a Sergio González, per un edema al bessó de la cama esquerra. A més, Nacho González continua lesionat i Miguel Pérez ha estat donat de baixa. La seva fitxa l'ha ocupat el davanter Wellington Silva, que ha arribat cedit de l'Arsenal. Garcia Plaza recupera a Juanfran i a Sergio Ballesteros, sancionats a Saragossa, i al davanter Felipe Caicedo, que es va perdre el darrer partit a causa d'un procés febril.

Per la seva banda, el Sevilla, classificat ja per a les semifinals de la Copa del Rei, on s'enfrontarà amb el Reial Madrid, torna a la Lliga per començar la segona volta amb el propòsit d'escalar posicions fins arribar als llocs europeus, dels quals està bastant allunyat després de decebre durant la primera volta. Els dolents resultats de l'equip que entrena Gregorio Manzano són molt significatius en el Sánchez Pizjuán, on només han guanyat quatre dels deu partits disputats.

Per al partit d'avui no estarà disponible el central Alexis Ruano, que ha de complir un partit de sanció, ni el lateral dret Abdoulay Konko, que ha marxat a Itàlia per tancar el seu traspàs al Gènova. A això, s'hi suma la baixa de llarga durada del defensa Dragutinovic, del migcampista Guarente i del davanter Koné. Pel contrari, es recuperen després de diverses setmanes absents per lesió el porter Andrés Palop i el defensa Federico Fazio.

stats