Primera Divisió
Esports Futbol 20/03/2011

El Llevant aconsegueix al minut 90 una merescuda victòria (0-1)

El Llevant ha aconseguit al minut 90 un triomf merescut davant el Deportivo a l'estadi de Riazor, on mai no havia guanyat en Primera Divisió

Redacció
1 min
Javi venta lluita per la pilota amb Guardado

La Corunya p { margin-bottom: 0.21cm; } El Llevant ha aconseguit al minut 90 un triomf merescut davant el Deportivo a l'estadi de Riazor, on mai no havia guanyat en Primera Divisió, i ha avançat cap a la zona tranquil·la de la classificació a costa d'un rival molt fluix que s'ha ficat de nou en problemes.

Els visitants, amb la confiança d'una brillant segona volta, s'han sentit com a casa i han avisat des del principi que el seu objectiu era aconseguir la victòria.

El Llevant, seriós enrere i superior en el joc, no ha tingut el seu dia en atac, tot i que l'equatorià Jefferson Montero ha estat un malson per la banda dreta. El gol, però, no ha arribat fins al minut 90, quan Rubén Sánchez ha anotat per donar-li els tres punts a l'equip visitant.

Deportivo, 0: Aranzubia; Laure, Lopo, Colotto, Manuel Pablo; Rubén Pérez (Saúl; min.71), Antonio Tomás; Adrián (Sand; min.65), Juan Rodríguez, Guardado (Míchel; min.76); i Lassad.

Llevant, 1: Munúa; Javi Venta, Ballesteros, Nano, Juanfran; Xavi Torres, Iborra; Jefferson Montero (Rubén Suárez; min.81), Valdo, Juanlu (Xisco Nadal; min.76); i Caicedo (Stuani; min.42).

Gol: 0-1; min.90, Rubén Suárez.

Àrbitre: Clos Gómez. Groga a Rubén Pérez (min.46) i a Lopo (min.72), per part del Deportivo; i a Iborra (min.78) i Xavi Torres (min.85), per part del Llevant.

Incidències: Uns 18.000 espectadors.

stats