LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 08/03/2011

La UEFA sortejarà els quarts i les semifinals de la Lliga de Campions el 18 de març

Nyon serà la seu d'un sorteig que no tindrà caps de sèrie i que podrà aparellar equips de la mateixa federació. També es sortejarà el tram final de l'Europa League

Redacció
1 min

BarcelonaLa UEFA sortejarà els aparellaments de quarts i semifinals de la Lliga de Campions i Lliga Europa el divendres 18 de març a la seva seu de Nyon (Suïssa), a les 12 del migdia, en un acte en què participaran els ambaixadors d'ambdues competicions, l'anglès Gary Lineker i l'irlandès Ronnie Whelan, respectivament.

Els vuit guanyadors de les eliminatòries de vuitens de final de la Lliga de Campions quedaran aparellats per a quarts en un sorteig obert, en què no hi haurà caps de sèrie i poden enfrontar entre si clubs de la mateixa federació. Els partits d'anada es jugaran el dimarts 5 i dimecres 6 d'abril i els de tornada el dimarts 12 i dimecres 13 del mateix mes.

També en el sorteig del dia 18, que serà dirigit pel secretari general de la UEFA, Gianni Infantino, es definiran les eliminatòries de semifinals, que es jugaran el dimarts 26 i dimecres 27 d'abril l'anada i dimarts 3 i el dimecres 4 de maig la tornada. La UEFA també determinarà la condició de local i visitant a la final, que es jugarà el dissabte 28 de maig a l'estadi Wembley de Londres.

Després del sorteig de la Lliga de Campions, la UEFA realitzarà el dels aparellaments de quarts i semifinals de l'Europa League, que seguirà el mateix procediment.

Els partits de quarts es jugaran els dies 7 i 14 d'abril i les semifinals el 28 d'abril i el 5 de maig. La final es disputarà al Dublin Arena de la capital irlandesa el dimecres 18 de maig.

stats