LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 06/03/2012

L'Arsenal somia en el miracle però no pot amb el Milan (3-0)

Partit de dues cares a Londres. L'Arsenal s'ha posat 3-0 al descans, a un sol gol d'igualar el 4-0 de l'anada, però a la segona part els italians han fet seu el partit

T.p.
Van Bommel (Milan) entra per darrera del jugador de l'Arsenal Rosicky

BarcelonaGran partit a l'Emirates Stadium. El Milan defensava el 4-0 de l'anada però ha patit de valent doncs al descans l'Arsenal s'havia posat 3-0 gràcies a un gran primer temps. A la segona part però, l'Arsenal s'ha quedat sense gasolina i els homes d'Allegri han mantingut el cap fred, fent seva la pilota i evitant fins i tot patir. L'Arsenal ha gaudit d'una gran ocasió en botes de Van Persie per fer el 4-0 que hauria forçat la pròrroga, però el Milan ha defensat amb encert la resta del segon temps.

El primer temps dels italians però, ha estat horrible. L'Arsenal ha sortit obertament a l'atac, desesperat, amb gairebé tots els homes ofensius sobre la gespa excepte Chamackh. Ara, els 'gunners' han aconseguit arribar al descans guanyant 3-0 més gràcies a les errades del Milan que no pas gràcies al seu talent. El gran mèrit de l'equip d'Arséne Wenger de fet, ha estat no rendir-se i somiar en poder aixecar un 4-0 advers. Però no ha jugat realment bé, tot i posar la cama sempre i deixar-se guiar per un Rosicky inspirat. El primer gol l'ha aconseguit Koscielny als cinc minuts rematant de cap tot sol, i el segon, obra de Rosicky als 26 minuts, ha estat un regal inexplicable d'un central com Thiago Silva, capità de la selecció brasilera. Nerviós, el Milan ha jugat un primer temps horrible, en que no ha volgut tancar-se en defensa però enque ha creat una sola ocasió, en botes del jove El-Shaarawy en el darrer segon del primer temps. Llavors el resultat ja era de 3 a 0 doncs Van Persie havia transformant un penal comès per Mesbah sobre Oxlade-Chamberlain.

A la segona part Allegri ha aconseguit centrar als seus, que han fet seva la pilota, intentant de pas aconseguir un gol. El Milan ha passat de jugar horrible a ser un grup madur, amb la pilota als peus, i Nocerino i Ibrahimovic han fallat algunes ocasions de gol. Si Nocerino ha fallat un gol cantat, Van Persie també ha disposat d'una sol davant d'Abbiati que hauria pogut canviar la sort de l'eliminatòria. El Milan, encertat al mig del camp especialment des de l'aparició al camp d'Aquilani, s'ha classificat tot i el mal partit d'Ibrahimovic i Robinho.

Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Song, Rosicky, Walcott (Park, 80'), Oxlade-Chamberlain (Chamakch, 75'), Gervinho i Van Persie.

Milan: Abbiati, Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah (Bonera, 89'), Nocerino, Van Bommel, Emanuelson, Robinho, Ibrahimovic i El Shaarawy (Aquilani, 69').

Gols: 1-0 (5') Koscielny, 2-0 (26') Rosicky, 3-0 (41') Van Persie, de penal

Àrbitre: Skomina. T.G.: Van Bommel, Sagna, Gibbs, Song T.V. Cap