Lliga de Campions
Esports Futbol 08/12/2010

Els incidents a Zilina no enfosqueixen una darrera jornada de "Champions" apassionant

El partit entre el Zilina i el Spartak de Moscou ha estat suspès durant uns minuts pel llançament de bengales

Incidents al camp del Zilina.

BarcelonaLa fase de grups de la Lliga de Campions ja és història. Una vegada finalitzats els vuits partits de dimecres, la competició arriba als vuitens de final

Al grup E, el Bayern de Munic i la Roma han aconseguit la classificació. El Bayern ha superat el Basel (3-0) amb un gol d'Anatoliy Tymoshchuk i dos de Franck Ribéry, mentre que la Roma ha tancat la fase de grups amb un empat (1-2) al camp del CFR Cluj. Un gol de Traoré quan tan sols faltaven dos minuts ha servit per igualar l'acció de Borriello a la primera meitat.

Chelsea FC i Olympique de Marsella han estat els dos equips del grup F que han aconseguit el bitllet per a vuitens de final. La victòria dels francesos (1-0) contra els anglesos amb un gol de Brandao, això sí, no ha servit per capgirar l'ordre a la classificació. En l'altre partit del grup, el Zilina ha perdut amb l'Spartak de Moscu (1-2). El més destacat del partit han estat els incidents que han obligat a suspendre el joc durant uns minuts pel llançament de bengales. Els gols han estat de Matjan per als locals i d'Alex i Ibson per als visitants.

Al grup G l'AC Milan serà qui acompanyarà el Reial Madrid. De totes maneres, la darrera jornada ha estat intranscendent ja que tots dos equips tenien garantida la seva classificació. L'AC Milan ha perdut a casa contra l'Akax (0-2). De Zeeuw i Alderweireld han anotat els gols visitants. De la golejada del Reial Madrid contra l'Auxerre (4-0) s'han de destacar els quatre gols de Benzema i el de Cristiano Ronaldo.

La presència del Shakhtar Donetsk a vuitens de final per primera vegada és la gran notícia del grup H. El conjunt ucraïnès ha superat el Braga (2-0). Rat i Luiz Adriano han aconseguit els gols. L'altre conjunt que s'ha classificat és l'Arsenal, que ha superat el Partizan (3-1) amb gols de Van Persie, Walcott i Nasri.