Vila-real
Esports Futbol 13/02/2011

Lopo condemna el Vila-real a ser 4t (1-0)

El Vila-real s'ha vist incapaç de trencar la defensa plantejada per Lotina i ha acabat perdent per un gol de Lopo després d'un servei de falta al segon temps

Redacció
2 min
Lopo celebra el seu gol davant la decepció dels jugadors del Vila-real

A CorunyaUn gol d'Albert Lopo, al quart d'hora de la segona meitat, ha donat la victòria al Deportivo contra el Vila-real. Un resultat que ha aturat la caiguda en picat dels gallecs, però que condemna a l'equip de La Plana a perdre la quarta posició de la lliga -ara en mans del València-.

Els groguets han trobat a faltar Giuseppe Rossi, baixa d'última hora. Juan Carlos Garrido ha apostat per reforçar el mig del camp amb Marchena al doble pivot i tres migcampistes darrera el brasiler Nilmar.

Després d'un intercanvi de cops als primers minuts, el partit s'ha asserenat. El Deportivo ha apostat per posicionar-se molt bé al camp i tancar la defensa. Ho han aconseguit els gallecs: Cani, Cazorla i Borja Valero es mantenien fora l'àrea, i Nilmar no trobava accions clares de gol. Tot i això, Gonzalo Rodríguez ha tingut el gol a la sortida d'un corner però la seva rematada ha sortit fora.

La segona meitat ha mantingut la tònica de la primera: el Vila-real, encallat al mig del camp, no trobava accions de gol. Però sí que les ha trobades el Deportivo. En una falta llançada per Antonio Tomás, Juan Rodríguez ha rematat de cap; Diego López ha aconseguit rebutjar en primera instància, però Lopo ha pogut enviar la pilota al fons de la porteria. Era el minut 60.

Als últims minuts el Deportivo encara ha tingut més presència en atac davant un Vila-real que s'ha mostrat impotent de cara a porteria, tot i l'entrada de Marco Ruben a l'equador del segon temps.

Deportivo 1 – Vila-real 0

DEPORTIVO: Aranzubia; Manuel Pablo, Lopo, Colotto, Morel; Antonio Tomás (Juca; 86'), Rubén Pérez, Juan Rodríguez; Juan Domínguez; Adrián (Lassad; 91') i Riki (Xisco, 77').

VILA-REAL: Diego López; Mario, Gonzalo, Musacchio, Capdevila; Matilla (Bruno; 56'), Marchena (Senna; 67'); Cazorla, Borja Valero, Cani (Marco Ruben; 62'); i Nilmar.

GOL: 1-0 (60') Lopo.

ÀRBITRE: Ramírez Domínguez (andalús). Targetes grogues als visitants Marchena (27') i Nilmar (57'); i al local Juan Rodríguez (81').

ESTADI: Riazor, uns 14.000 espectadors.

stats