Barça - Llevant
Esports Futbol 02/01/2011

Luis García: "Hem fet el partit que volíem, però ens han marcat massa aviat, tornant del descans"

L'entrenador del Llevant considera que la derrota al Bernabeu (8-0) va servir perquè l'equip "aprengués la lliçó: no et pots obrir quan jugues contra aquests equips"

Martí Molina
1 min
Luis García, entrenador del Llevant, en el partit contra el Barça al Camp Nou

BarcelonaLuis García, l'entrenador del Llevant, ha reconegut que el Barça ha estat un equip superior en el partit d'aquest diumenge al Camp Nou, que ha acabat amb victòria blaugrana per 2 a 1. Tot i això, García ha explicat que el seu equip “ha fet el partit que volia, tancant espais al darrera i esperant al contraatac”; i ha lamentat que el seu equip “hagi encaixat un gol massa aviat, a l'inici de la segona meitat”.

El tècnic dels “granota” ha assegurat que el seu equip “ha après la lliçó” després de caure golejat al Bernabeu (8-0) en partit de copa. “Contra aquests equips no et pots obrir, sinó ho pagues”, ha dit.

Tot i això, García ha lamentat que Pérez Lasa, el col·legiat d'aquest diumenge, no hagi assenyalat un penal d'Abidal a Juanlu, al primer temps, quan el marcador registrava un empat a zero. Un penal que “hagués pogut canviar el signe del partit”. L'entrenador del Llevant ha estat crític amb aquesta situaicó. “Ser el Llevant és això, ja hi estem acostumats”, ha dit.

stats