1a divisió
Esports Futbol 07/02/2012

Luis García: "Aquest serà el partit més emotiu de la meva vida"

Aquest diumenge l'Espanyol rebrà el Saragossa (12h) i Luis García jugarà per primera vegada a l'estadi de Cornellà des de que va marxar de l'equip blanc-i-blau

Luana Valls
1 min
Luis García celebra el primer gol marcat contra l'Espanyol

BarcelonaLuis García jugarà aquest diumenge el seu primer partit a l'estadi Cornellà El Prat des de que és jugador del Saragossa, després de sis temporades el jugador asturià va ser venut quan encara li quedava un any de contracte.

El jugador del Saragossa ha manifestat, en una entrevista a COM Ràdio, que el partit de diumenge a Cornellà "serà el partit més emotiu" de la seva vida i també ha assegurat que si marca un gol no el celebrarà, "seria la última cosa que faria" ha dit.

Tot i que el seu equip no està passant el millor moment ja que es troba en zona de descens ha comentat que "s'alegra molt" que a l'Espanyol li vagin les coses bé i ha manifestat el seu desig que els espanyols arribin a la Champions, "ojalá es classifiquin per la Champions".

Quan se li ha preguntat sobre quin dels seus ex-companys s'emportaria per jugar amb ell ha sentenciat "si pogués fixaria pel Saragossa a Ivan De la Peña".

stats