FUTBOL
Esports Futbol 10/06/2011

Milla: "A Thiago li cal la humilitat que Cesc i Xavi han tingut per arribar a dalt de tot"

El seleccionador espanyol sub21, en una entrevista concedida a l'agència Efe, ha parlat de Thiago: "Té grans condicions, però ha de seguir millorant", ha comentat

Redacció
1 min
Thiago Alcántara amb la nova equipació

SilkeborgLuis Milla, seleccionador espanyol sub21, està preparant durant aquests dies l'Europeu sub21 a Dinamarca. Durant la concentració, ha concedit una entrevista a l'agència Efe, on ha parlat del blaugrana Thiago.

"És un futbolista molt important per a nosaltres. És jove i té grans condicions, però ha de seguir millorant. Ha de seguir sent ambiciós i no s'ha d'aturar. Ha de pensar cada dia en millorar, ser humil i seguir en la linia perquè té talent i condicions, però el més important és ser humil i tenir bona mentalitat", ha comentat Milla.

El seleccionador també ha dit que Thiago podria arribar al nivell de Xavi i de Cesc, els seus dos referents. "Ha de fer passes importants per arribar a ser un bon futbolista del nivell de Xavi o Cesc. Està clar que té condicions per aconseguir-ho, però ara és més important que tingui bona mentalitat i continuïtat. Crec que la té. Cal la humilitat que ells han tingut per arribar a dalt de tot. I sobretot, ser ambiciós", ha comentat el seleccionador estatal.

stats