Jocs Olímpics
Esports Futbol 03/07/2012

Luis Milla inclou Jordi Alba per jugar els Jocs Olímpics de Londres

Martín Montoya, Thiago Alcántara i Cristian Tello també apareixen en una llista en què no hi ha Sergio Busquets. Per part de l'Espanyol hi ha Álvaro Váquez

Ara
1 min
Jordi Alba, amb l'Eurocopa

BarcelonaLuis Milla, seleccionador espanyol, ha donat a conèixer aquest dimarts la llista de jugadors convocats per disputar els Jocs Olímpics de Londres 2012. La gran novetat és la presència de Jordi Alba, nou futbolista del Barça, que diumenge es va proclamar campió d'Europa amb la selecció absoluta.

El lateral català s'incorporarà a la convocatòria el dia 14, juntament amb Javi Martínez i Mata. "He parlat amb Jordi Alba. Li fa molta il·lusió venir amb nosaltres i està motivat", ha explicat Luis Milla.

Martín Montoya, Thiago Alcántara i Cristian Tello també apareixen a una llista en què no hi ha Sergio Busquets. "Busquets ho ha jugat tot amb el Barça i la selecció. Entenem que necessita descans", ha dit. A la convocatòria de 22 futbolistes no hi apareix cap jugador del Reial Madrid.

De l'Espanyol hi ha Álvaro Váquez i, del Chelsea, Milla ha seleccionat el jugador d'Ulldecona Oriol Romeu. "És una gran notícia. Ho donaré tot per ser un dels 18 seleccionats", ha escrit el futbolista a Twitter.

Luis Milla ha convocat 22 futbolistes, dels quals tan sols 18 aniran a Londres.

stats