FUTBOL INTERNACIONAL
Esports Futbol 07/12/2011

La Federació Anglesa de Futbol investiga Luis Suárez per un gest obscè

El jugador del Liverpool va aixecar el dit del mig a l'afició del Fulham després que els aficionats del Craven Cottage li dediquessin diversos càntics titllant-lo de trampós

Efe
1 min
Luis Suárez, aixecant el dit del mig a l'afició del Fulham. TELEGRAPH

LondresLa Federació de Futbol Anglesa (FA) ha obert aquest dimecres una investigació sobre la conducta del davanter uruguaià del Liverpool Luis Suárez per haver dedicat un gest obscè al públic en l'últim partit de lliga.

La FA ha acusat formalment de "conducta inapropiada" el jugador, de 24 anys, que va ser caçat pels fotògrafs aixecant el dit del mig al públic de l'estadi de Craven Cottage quan els reds perdien per 1-0 davant el Fulham.

En un comunicat, el màxim organisme del futbol anglès ha fixat un termini de cinc dies, fins al dilluns 12, perquè el club i el jugador presentin els arguments per a la seva defensa.

El gest ha sigut criticat en els mitjans britànics i ha tornat a posar l'internacional uruguaià en el punt de mira de la Federació Anglesa, que fa menys d'un mes ja li va obrir una investigació, encara no resolta, per dirigir suposadament insults racistes al jugador del Manchester United Patrice Evra.

Dilluns passat, en l'últim partit de la catorzena jornada de la Premier League, els seguidors del Fulham van dedicar a Suárez diversos càntics en què li deien trampós, en considerar que havia fingit una caiguda a l'interior de l'àrea rival. En els últims moments del partit, després que el Fulham marqués el gol de la victòria al minut 85 i que l'àrbitre anul·lés un gol als visitants per fora de joc, Suárez es va dirigir a les grades aixecant el dit del mig.

Després del xoc, l'entrenador del Liverpool, Kenny Dalglish, que encara no coneixia el gest que havia dedicat l'uruguaià als seguidors del Fulham, va defensar el seu jugador qualificant d'"escandalós" el comportament dels aficionats de Craven Cottage.

stats