SUPERCOPA
Esports Futbol 13/08/2011

Mourinho es regala un bany de masses al Bernabéu abans de rebre el Barça

El Reial Madrid ha entrenat per darrer cop abans de rebre el Barça enmig d'un clima festiu ja que el Bernabéu ha obert les portes als aficionats

Toni Padilla
1 min
Entrenament del Reial Madrid.

Madrid (enviat especial)Pocs minuts després de les 7 de la tarda, José Mourinho ha sortit a la gespa del Bernabéu. Darrere el seguien el seu cos tècnic i els jugadors del Madrid. El tècnic portuguès ha organitzat un darrer entrenament abans de rebre el Barça al partit d'anada de la Supercopa a portes obertes al Bernabéu. Amb molts turistes a la graderia, els blancs s'han donat un bany de masses amb més de 40.000 aficionats.

Amb els dos primers anells de l'estadi plens, els blancs han fet un entrenament distès, en que han estirat les cames i s'han mogut per la gespa per treballar davant de totes les graderies i satisfer els aficionats. Mourinho no ha donat masses pistes sobre com pot jugar l'equip demà, doncs durant els partidets jugats a un camp petit ha barrejat titulars i suplents.

El Bernabéu estarà ple de gom a gom demà, fet que no ha evitat que avui una gentada fos davant de les portes del camp ja una hora abans d'aquest entrenament inusual. Normalment el Madrid entrena a porta tancada a les instal·lacions de Valdebebas.

stats