Lliga de Campions
Esports Futbol 25/04/2012

El Madrid confia en la remuntada per arribar a la final, després de 10 anys

Mourinho espera que l'arbitre xiuli "amb sentit comú" ja que quatre dels seus jugadors estan amenaçats de sanció

Efe
2 min
Franck Ribéry, autor del primer gol del Bayern, lluita amb Özil per la pilota

BarcelonaEl Madrid es juga aquest dimecres el pas a la final contra el Bayern (20.45 h,TV3). Si aconsegueix remunta el 2-1 aconseguit pels alemanys a l'anada, els blancs tornaran a estar a una final europea després de deu anys.

Mourinho ha frenat l'eufòria que es va apoderar del seu vestuari després de donar un pas de gegant cap a la Lliga al Camp Nou. El triomf davant el gran enemic, el Barcelona, i al seu estadi, no només situa la Lliga a la butxaca, sinó que és un impuls moral abans d'una 'final' com la que disputa davant el Bayern de Munic.

A l'hora de la veritat, el tècnic portuguès s'ha oblidat de rotacions i cansaments. Aposta per un mateix onze en els últims partits i en la prèvia de la semifinal, només un canvi es perfila, la possible entrada del brasiler Marcelo pel portuguès Fabio Coentrao, que va ser un dels futbolistes més reforçats en el clàssic per la seva marcatge a Dani Alves traient l'espina del gol del triomf del Bayern en un error en defensa en l'últim minut.

El Reial Madrid necessita marcar i ho ha fet en tots els partits del que és un ferm camí cap a la Décima. Els números juguen a favor seu, encara que de poc li serveixen a Mourinho. De local, a la Lliga de Campions, ha guanyat deu dels seus últims onze partits i davant equips alemanys seu balanç és de 17 victòries, tres empats i dues derrotes.

Per aquest partit Mourinho espera que que l'arbitra actui "amb sentit comú" ja que quatre dels seus jugadors estan amenaçats de sanció.

El Bayern es juga tota la seva temporada a una carta, en la competició en la qual dipositar totes les seves esperances, amb el desig de ser el primer club de la història que guanya el títol en seu estadi.

stats