LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 14/03/2012

El Madrid vol demostrar davant el CSKA que ha enterrat els fantasmes del passat

L'empat (1-1) de l'anada deixa oberta l'eliminatòria que aquest dimecres al vespre (20.45 hores, TV3) es tanca al Santiago Bernabéu

Efe
2 min
El Reial Madrid perdona massa i deixa viu el CSKA per a la tornada

MadridEl Madrid assumeix el paper de favorit en uns vuitens de final que han deixat de ser maleïts des de l'arribada de José Mourinho i vol demostrar davant el CSKA de Moscou rus que no renuncia a res al Bernabéu després de l'empat (1-1) de l'anada, que estan enterrats els fantasmes europeus del passat després de sis anys sense superar la barrera de vuitens de final.

Sense mirar més enllà del CSKA ni pensar en el possible aparellament amb el Barça, el Madrid afronta el partit amb una campanya que mostra el desig que es generi un ambient de gran partit europeu al Bernabéu i l'únic objectiu de mostrar la seva superioritat. A Moscou, el CSKA va aconseguir tallar la ratxa de ple de victòries del Reial Madrid que el va portar a un rècord històric en la fase de grups. Allà es va lesionar Karim Benzema. Ara el gran dubte de José Mourinho que ha de decidir si mantenir a Gonzalo Higuaín en ratxa golejadora, apostar per la tornada de Benzema o fins i tot ajuntar als dos d'inici.

Mentrestant, el CSKA s'ha posat la pell de xai per visitar el Santiago Bernabéu. "De vegades els miracles ocorren", va afirmar Leonid Slutski, tècnic de l'equip dels visitants. Els russos esperen rendibilitzar la badada defensiva del Reial Madrid en el descompte del partit d'anada, el que va permetre que el suec Wernbloom aconseguís el gol de l'empat (1-1). A Madrid hi ha la plantilla al complet, inclòs el porter internacional Ígor Akinfeiev que és poc probable que jugui després reintegrar-se al grup després de sis mesos de lesió. El jove Chepgúrov serà titular.

Slutski repetirà la mateixa defensa que va jugar a l'estadi olímpic Luzhnikí, mentre que al centre del camp el japonès Honda, el revulsiu en l'anada, substituirà el serbi Tosic. A la davantera l'ivorià Doumbia serà la principal amenaça per al Reial Madrid, mentre el jove nigerià Musa també té moltes paperetes de saltar al Bernabéu des del primer minut.

stats