Copa del Rei
Esports Futbol 13/12/2011

El Madrid encarrila l'eliminatòria a mig gas a Ponferrada (0-2)

Cristiano Ronaldo, que ha sigut titular, ha resolt el partit amb el segon gol abans que se'ls compliqués per la clara expulsió de Raúl Albiol

Albert Solé
Cristiano Ronaldo en el partit de Copa del Rei entre el Reial Madrid i la Ponferradina.

BarcelonaEl Reial Madrid no ha tingut problemes per deixar l'eliminatòria amb la Ponferradina quasi sentenciada malgrat que ha fet un partit molt discret, tot i que Cristiano Ronaldo i Higuaín han sigut titulars.

Al Madrid li ha costat agafar el to contra la Ponferradina, però poc a poc s'ha fet les regnes del partit, com era lògic, i després d'algunes ocasions de gol fallades per Higuaín i Cristiano Ronaldo, als 29 minuts Callejón s'ha avançat a la defensa castellana en una centrada lateral. Després del gol els blancs s'han relaxat una mica i la Ponferradina li ha pres la pilota, però sense cap mena de perill ofensiu.

La segona part ha començat amb un ensurt per al Reial Madrid. Luis Doménech ha enviat al travesser un centre-xut enverinat. La Ponferradina es veia capaç de fer mal al Madrid, però els blancs han estat molt còmodes, controlant el partit sense desgastar-se. Les coses semblaven complicar-se per al Madrid quan Albiol ha vist la segona per una entrada molt dura i els blancs s'han quedat amb 10 homes (69'). Però tot seguit Cristiano Ronaldo ha posat les coses al seu lloc amb el segon gol.

El 0-2 ha permès que Mourinho fes debutar una de les perles del planter blanc, Jesé (17 anys), que ha tingut 13 minuts però no ha demostrat res.

0 Ponferradina: Quintana; Sergio, Samuel, Isaías, Carlos Ruiz (J. Ruiz 75'), Borja, Yuri (Máyor 61'), Luís Doménech (Acorán 61'), Alan, Borja Valle i David Malo.

2 Reial Madrid: Adán, Altintop, Albiol, Varane, Marcelo, Khedira, Sahin (Granero 70'), Callejón, Kaká (Sergio Ramos 70'), Cristiano Ronaldo (Jesé 77') i Higuaín.

Gols: 0-1 Callejón (29').

Àrbitre: Iglesias Villanueva (col. gallec). TG: als locals Sergio, Samuel i Carlos Ruiz. TV: Albiol (69'), per dues grogues.