Copa del Rei
Esports Futbol 29/10/2014

El Madrid espatlla la festa d'un Cornellà combatiu (1-4)

Els blancs han encarrilat la victòria amb dos gols de Varane, de córner, als quals Óscar Muñoz ha donat emoció. Chicharito i Marcelo han sentenciat en la segona meitat

Varane s'imposa a la defensa i porter del Cornellà / JOSEP LAGO / AFP

Cornellà de LlobregatL'experiència serà única, malgrat que l'1-4 l'espatlli amb contundència. El Reial Madrid ha esquitxat la festa del Cornellà amb un triomf que deixa l'eliminatòria de setzens de final de la Copa del Rei pràcticament resolta en l'anada al Power8 Stadium. La tornada al Santiago Bernabéu, prevista per al 3 de desembre, serà pràcticament un tràmit per als blancs. Però tornarà a ser una experiència inoblidable per als homes de Jordi Roger.

I és que la nit ha sigut, des del principi, una festa per al Cornellà. Amb gairebé 30.000 persones a l'estadi, els verds han intentat plantar cara a un Madrid plagat de titulars, entre ells Benzema, Isco, Carvajal o James, titulars al clàssic dissabte. Un cop de cap de Khedira ha anunciat el que vindria, però només ha pogut ser de córner, com el Madrid ha imposat la seva superioritat. Amb lluita i entrega, el Cornellà ha trobat l'empat en una ràpida acció, pentinada de cap per Pep Caballé i tocada al primer toc per Josele, que ha assistit Óscar Muñoz perquè el davanter cornellanenc imposés el seu físic i afusellés Keylor Navas. Un altre cop de cap de Varane en un córner després d'un avís, amb un xut ras, de James, ha avançat novament als blancs.

A la represa, Chicharito, amb un remat creuat, ha desfet qualsevol opció d'allargar un 1-2 que encara hauria donat certes opcions als del Baix Llobregat. Animats pel seu incondicional grup d'animació, els Cornehools, els verds han lluitat cada pilota contra un Madrid que s'ha sentit com a casa. Hi havia moltes samarretes blanques a l'estadi de l'Espanyol.

Quan els tècnics ja volien repartir minuts i desgast, ha arribat la sentència amb l'1-4, obra de Marcelo, que ha rematat des de l'esquerra a porteria buida un refús del porter Segovia.

Fitxa tècnica

Cornellà: Segovia; Joel, Pelegrí (58', Martí), Dani Martí, Arnau; Pep Caballé, David, Gómez, Xemi (64' Luis Gaudioso); Josele (58', Gallar), Óscar Muñoz.

Reial Madrid: Keylor Navas; Arbeloa, Varane, Nacho, Carvajal; James Rodríguez (61', Marcelo), Khedira, Illarramendi, Isco (76' Medrán); Chicharito, Benzema (76' Raúl de Tomás)

Gols: Min. 9, 0-1 Varane. Minut 19, 1-1 Óscar Muñoz. Minut 36, 1-2 Varane. Minut 54, 1-3 Chicharito. Minut 75, 1-4 Marcelo.

Àrbitre: Jaime Latre.

Estadi: Power8 Stadium. 28.895 espectadors.