ESPORTS
Esports Futbol 21/04/2011

Les vitrines del Madrid acolliran una copa "suplent"

El joier que fabrica el trofeu va haver de desplaçar-se a Madrid per lliurar al club blanc una rèplica després que Sergio Ramos malmetés la primera copa deixant-la caure sota les rodes de l'autobús

Agències
2 min
Les vitrines del Madrid acolliran la Copa "suplent"

BarcelonaEl Reial Madrid torna a tenir el trofeu de la Copa del Rei, després que el defensa Sergio Ramos espatllés el que els madridistes van rebre a Mestalla deixant-lo caure sota les rodes de l'autobús que els transportava a Cibeles. El joier que fabrica la copai, Federico Alegre, va haver de desplaçar-se de matinada fins a Madrid per lliurar al club blanc el trofeu de recanvi, un “pla B” que habitualment està “mig amagat” i que Alegre va portar fins a València a l'interior del seu cotxe.

El "pla b", tal com l'ha definit el mateix joier, sempre s'activa per superar qualsevol eventualitat que pugui sorgir. Ahir, per primera vegada, va arribar aquest moment, després que el primer trofeu quedés atropellat. Alegre ha explicat que sempre que es disputa una final, es viatja amb la ciutat amb un trofeu de recanvi “mig amagat”, que pugui solucionar els imprevistos.

Alegre, doncs, va ficar aquesta copa de recanvi al seu cotxe i va viatjar fins a València. Quan tornava, va sentir per la ràdio l'episodi de la copa accidentada. Primer va pensar que era una broma, però més tard, el joier es va desplaçar fins al Bernabéu per lliurar la copa “suplent”. "La reserva sempre està a la banqueta, mai juga i sempre esperem que mai jugui, però enguany serà gairebé titular", ha dit Alegre continuant amb el símil futbolístic.

Respecte al trofeu trencat, Alegre ha explicat que "una copa que cau des de cinc metres d'alçada i li passa un autobús per sobre, complicat ho té". El joier defineix l'incident com a “anècdota” i explica que “ja hi haurà temps per valorar” les destrosses. La família Alegre fabrica el trofeu de la Copa des del 1940 i també és la dissenyadora de la copa que es lliura al campió de Lliga.

stats