Lliga de Campions
Esports Futbol 01/10/2014

El Madrid s'espanta a Bulgària però aconsegueix remuntar contra el Ludogorets (1-2)

Un gol de Benzema a tretze minuts del final salva tres punts que el conjunt búlgar posa difícils

Isco intenta controlar una pilota entre tres jugadors del Ludogorets

BarcelonaEl Reial Madrid ha estat a punt d’endur-se un bon ensurt del seu desplaçament a Bulgària en la segona jornada de la Lliga de Campions, però gràcies a un gol de Benzema a menys d’un quart d’hora del final ha salvat el triomf contra un Ludogorets búlgar que ha ofert batalla des del primer minut. Els locals, de fet, han fregat la gesta d’esgarrapar dos punts a l’actual campió però han acabat indignats amb l’àrbitre escocès Craig Thomson, que els ha xiulat dos penals en contra i ha deixat passar una empenta del davanter francès en l’acció decisiva de l’1-2.

Amb Chicharito de titular i Isco a la banda esquerra per equilibrar la proposta velocista amb Cristiano Ronaldo i Bale, el Reial Madrid ha sortit adormit a l’Estadi Nacional de Sofia. Quan ha sigut conscients d’on era, ja anava un gol per sota en el marcador, després que Marcelinho els sorprengués en rematar un córner pentinat enrere. Altre cop la pilota aturada castigava els madridistes i deixava en evidència els dubtes de Casillas.

A remolc des d’aleshores, però confiant en les seves estrelles, el Madrid ha vist com el porter Stoyanov aturava un penal a Cristiano i els obligava a picar pedra. Molta pedra, perquè el Ludogorets mantenia l’ordre i jugava amb intensitat.

No ha millorat el Madrid però ha anat deixant que el pes de les seves figures, liderades per Isco, anés tombant la resistència búlgara i Cristiano, en un segon penal comès sobre ell mateix, ha pogut igualar el marcador. Amb l’1-1 s'ha arribat al descans.

A la represa, Bale ha tingut l’1-2 en un remat de cap que Stoyanov ha volat per treure de sota pals, d’on han refusat una rematada de Cristiano ben entrat el segon temps. A tretze del final, Benzema, un dels revulsius d’Ancelotti, ha rematat una centrada de Marcelo des de l’esquerra per completar la remuntada, que ha perillat en una última jugada d’atac del Ludogorets en una falta lateral.