Lliga de Campions
Esports Futbol 22/11/2011

El Madrid goleja 6-2 el Dinamo, el Vila-real perd i s'acomiada d'Europa i els Manchesters es compliquen la presència a vuitens

Els blancs fan miques l'equip croat amb una arrencada fulgurant, amb quatre gols en 20 minuts; el Vila-real perd tota opció de jugar ni tan sols l'Europa League i el Manchester City es complica la classificació per a vuitens

Callejón s'abraça amb Granero després de marcar un gol.

BarcelonaEn un partit que ha semblat de tot menys de Lliga de Campions, un Reial Madrid amb cares poc habituals ha destrossat el Dinamo de Zagreb. Els croats mai han sigut rival pels blancs, que han resolt el matx en deu minuts. Benzema, Callejón i Higuaín han foradat la porteria al minut 1, 6 i 9. El passeig dels de Mourinho ha continuat i Özil s'ha afegit a la festa al minut 20. A la segona part el ritme ha baixat, però encara hi ha hagut temps de veure dos gols més dels locals, obra de Callejón i Benzema i els de l’honor dels croats, de Beqiraj al 81 i Tomehac al 89.

Adéu al somni europeu del Vila-real

El Bayern de Munic ha derrotat 3-1 al Vila-real, per tancar qualsevol opció dels de Garrido de jugar competició europea. Eliminats de la Champions, tampoc podran entar a l’Europa League. Els groguets han anat sempre a remolc. Ribery i Mario Gómez han deixat un difícil 2-0 abans del descans. Tot i escurçar diferències a través de De Guzmán, de nou Ribery ha tancat el marcador fent el definitiu 3-1.

Problemes per als dos Manchesters

Dos gols de Cavani podrien deixar fora el Manchester City de vuitens de la Lliga de Campions. Els anglesos són tercers de grup, un punt per sota dels italians i s’hauran de jugar la classificació a casa contra el Bayern de Munic, ja classificat. L’altre Manchester, el United, tampoc té tancada la participació a la següent ronda i, després de vèncer 2-0 a l’Otelul, haurà d’enllestir el passi a Suïssa contra el Basel, que aspira a prendre-li el lloc.