Esports Futbol 21/04/2016

El Madrid tem per l'estat físic de Cristiano Ronaldo

L'estrella portuguesa, que va marxar directe cap al vestidor al minut 89 del partit contra el Vila-real, ha assegurat que "tot està bé"

Joan Aureli Raich
Cristiano Ronaldo abandona el camp sota la mirada del seu entrenador

BarcelonaLes alarmes sonen a màxim volum al Reial Madrid. El davanter Cristiano Ronaldo, estrella indiscutible dels blancs, va marxar aquest dimecres del camp amb evidents molèsties musculars. Era el minut 89 quan Cristiano va intentar una xilena davant del defensa rival Eric Bailly, la filigrana no va sortir i el portuguès va caure d'esquena a terra. Seguidament es va tocar la part posterior de la cama dreta i va sortir del camp, sense avisar a ningú, directament cap als vestidors.

L'endemà del partit, el jugador portuguès ha sortit al pas dels rumors sobre el seu estat físic a través d'Instagram, on ha assegurat que "tot bé, gràcies pel vostre suport".

El temor de perdre el màxim golejador de l'equip (31 gols a la Lliga i 16 a la Champions) en aquesta exigent fase final de la temporada es fa evident en el madridisme. "És un jugador importantíssim per a nosaltres, tant de bo no sigui res greu", deia el seu company Raphael Varane en finalitzar el partit.

En la roda de premsa posterior al partit que els blancs van guanyar per 3 a 0 al Vila-real, el tècnic madridista Zinedine Zidane va assumir que potser hauria d'haver donat més descans a Cristiano. "Sí, de tant en tant el necessita. La idea és que un jugador com ell de vegades no ha d'acabar els partits o directament no els ha de jugar", va dir Zidane, tot i que fins a aquest canvi, el portuguès havia jugat tots els minuts de la Lliga.

Les primeres exploracions que se li van fer a Cristiano van calmar el vestidor: "Només ha estat un ensurt, demà veurem exactament què té [...]. Ha sigut més l'ensurt que la gravetat i volia saber què ha passat", va dir el tècnic dels blancs per justificar que el davanter sortís del camp sense parlar amb ningú. Seguidament, va dir que "estan tots preocupats", però que amb les primeres impressions al vestidor "ho estan menys". Aquest dijous Cristiano se sotmetrà a proves mèdiques per determinar si hi ha lesió o no.