Hèrcules
Esports Futbol 01/05/2011

L'Hèrcules necessita guanyar al camp del Màlaga si no vol quedar despenjat a la zona de descens

El tècnic dels alacantins, Miroslav Djukic, introduirà canvis en l'alineació per l'absència de Javier Farinós, Royston Drenthe i David Trezeguet, per problemes físics

Redacció
2 min
Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de Thomert, el tercer.

MàlagaL'estadi de La Rosaleda acull aquest diumenge un duel directe que marcarà les opcions del Màlaga i de l'Hèrcules de seguir un any més a Primera Divisió, ja que la victòria permetrà als malaguenys respirar a la classificació, mentre que per als alacantins suposaria sortir dels llocs de descens.

L'Hèrcules viatja a Màlaga conscient que hi ha alguna cosa més que tres punts en joc. El conjunt alacantí no ha guanyat dos partits consecutius en el que va de Lliga i aspira fer-ho per primera vegada en un camp on mai va perdre a Primera Divisió, encara que des de la plantilla herculina s'ha reconegut que un empat podria ser un bon resultat. Perquè evitaria que el Màlaga ampliés el seu avantatge i, a més, en les dues següents jornades l'Hèrcules jugarà amb el Racing de Santander i el Mallorca a l'estadi Rico Pérez.

Tot i la victòria de l'última jornada davant el Deportivo de la Corunya, el tècnic Miroslav Djukic introduirà canvis en l'alineació per l'absència en la convocatòria de Javier Farinós -viatjarà a Màlaga però no jugarà-, Royston Drenthe i David Trezeguet, per problemes físics.

D'altra banda, el Màlaga buscarà la seva tercera victòria consecutiva, la cinquena en els últims set partits, que li permetria allunyar-se sis punts de l'Hèrcules i fer un pas importantíssim en les seves opcions de permanència.

El conjunt malagueny confia en el gran estat de forma del davanter brasiler Julio Baptista, revulsiu des de la seva reaparició fa dos partits amb tres gols contra el Mallorca i el Racing de Santander, per obtenir un triomf molt necessari per sortir de la zona calenta de la classificació.

A més, el tècnic del Màlaga, Manuel Pellegrini, podrà disposar de la seva plantilla al complet després de la recuperació del defensa Jesús Gámez, que en l'escalfament de la trobada de la passada jornada contra el Racing es va ressentir d'uns problemes físics al turmell esquerre.

stats