Mallorca
Esports Futbol 15/05/2011

El Mallorca perd al camp de l'Almeria i haurà d'esperar per assegurar la permanència (3-1)

Els balears han caigut derrotats contra uns andalusos que han pogut regalar a la seva afició un triomf en el seu l'últim partit a casa com a equip de Primera

Redacció
1 min
Els jugadors de l'Almeria celebren un dels gols contra el Mallorca

AlmeriaEl Mallorca ha perdut al camp de l'Almeria i haurà d'esperar fins l'última jornada per certificar la permanència a Primera Divisió. Els balears han perdut contra uns andalusos que han pogut regalar a la seva afició un triomf en el seu l'últim partit a casa com a equip de Primera.

Els locals han sortit més endollats, amb més nervi, i han resolt el partit a la mitja hora de joc, quan ja havien aconseguit tres dianes (Kalu Uche, Juanma Ortiz i Piatti). Tota una notícia per un equip que acumulava 5 jornades sense veure porteria.

Amb el partit resolt, l'Almeria ha vist com el Mallorca podia escurçar distàncies poc abans del descans, per mitjà de Webo.

Els balears han dominat al segon temps, però tot i tenir ocasions no han pogut foradar la porteria defensada per Esteban, molt ajudat pels seus companys a la defensa.

Almeria 3 – Mallorca 1

ALMERIA: Esteban; Marcelo Silva, Carlos García, Pellerano; Michel (Ortiz Bernal, m. 45), Juanito, Corona, Luna; Juanma Ortiz, Kalu Uche (Leo Ulloa, m. 88) i Piatti (Crusat, m. 67).

MALLORCA: Aouate; Cendrós (Pina, m. 74), Nunes, Ramis, Ayoze; Martí (M. Crespi, m. 84), Víctor Casadesús; Nsue, Joao Víctor, Pereira i Webó (Aki, m. 74).

GOLS: 1-0, m. 4: Kalu Uche. 2-0, m. 14: Juanma Ortiz. 3-0, m. 31: Piatti. 3-1, m. 41: Webó.

ÀRBITRE: Pérez Lasa, vasco. Amonestó al local Piatti (m. 61) y Nunes (m.93).

ESTADI: Juegos Mediterráneos, uns 5.000 espectadors.

stats