Mallorca
Esports Futbol 05/12/2010

El Mallorca vol mantenir la ratxa de vistòries i consolidar la seva posició europea a Getafe

Després de guanyar a Sevilla (1-2) i Màlaga (2-0), els balears volen sumar una nova victòria; a costa d'un rival que ha estat eliminat de l'Europa League aquesta setmana

Redacció
1 min

BarcelonaDesprés de dues victòries consecutives contra Sevilla (1-2) i Màlaga (2-0), el Mallorca vol mantenir la ratxa positiva al camp del Getafe amb una victòria que el mantingui una setmana més en posicions europees.

Els balears, que s'han vist obligats a buscar un avió que els traslladi a Madrid aquest diumenge per culpa de la vaga de controladors (tenien previst desplaçar-se ahir dissabte a la tarda), afronten aquest partit amb les baixes dels lesionats Ayoze Díaz, Sergi Tejera i Tomás Pina.

Tot i això, no es preveuen canvis en l'onze inicial de demà, si bé l'únic dubte és saber si Nsue serà titular, o el seu lloc l'ocuparà Joao Víctor per reforçar el mig del camp. Una decisió que haurà de prendre Michael Laudrup, qui per cert, no ha fet les últimes sessions preparatòries de l'equip perquè estava a Noruega a l'enterrament del seu sogre.

El Getafe, de la seva part, lluitarà per aconseguir una victòria que l'apropi a les zones europees, just després de caure eliminat de l'Europa League, aquesta setmana. Per fer-ho, Míchel ha convocat a 18 jugadors, on no hi són els lesionats Casquero, Arizmendi i Borja Fernández; ni tampoc el defensa Ibrahim Kas per decisió tècnica. Malgrat això, tot sembla indicar que l'entrenador madrileny no farà gaires canvis a l'onze titular, i Gavilán (banda dreta) i Colunga (banda esquerra) podrien ser les úniques novetats.

stats