Mallorca
Esports Futbol 12/12/2010

El Mallorca vol retornar a les places europees contra el pitjor equip fora del seu estadi: el Ràcing

Després de caure golejats a Getafe, els homes que dirigeix Michael Laudrup confien en mantenir la bona ratxta a l'Iberostar Estadi, on tan sols han perdut un partit

Redacció
1 min

MallorcaEl Mallorca, setè amb 21 punts, intentarà recuperar contra el Ràcing la posició europea que va perdre a la seva visita a Getafe, i ho farà apel·lant als bons resultats que està aconseguint a casa, on ha guanyat 5 partits, n'ha empatat 2 i tan sols n'ha perdut un contra l'Espanyol.

Laudrup no podrà comptar amb els lesionats Ayoze Díaz, Kevin García, Sergio Tejera i Tomás Pina; ni tampoc amb el central Ruben González, que ha de complir un partit de sanció. Amb aquestes baixes, Enrique Corrales es perfila com a titular al lateral esquerra.

D'altra banda, el Ràcing arriba a l'Iberostar Estadi amb la intenció d'acabar amb la seva mala ratxa a domicili, on aquest any tan sols han aconseguit un empat i han encaixat 6 derrotes, convertint-se en el pitjor equip fora de casa. Per fer-ho, Miguel Ángel Portugal presentarà tres novetats a l'onze titular respecte l'última jornada: els laterals Pablo Pinillos i Christian; i Adrián González a l'esquerra del mig del camp. A més, Òscar Serrano torna a la convocatòria després de la seva llarga lesió als creuats, tot i que començarà el partit a la banqueta.

El partit comença a les 5 de la tarda i l'arbitra el basc Iturralde González.

stats