Esports Futbol 14/12/2010

El Mallorca no anirà a la llotja del Madrigal

El consell d'administració del Mallorca ha anunciat que dissabte es desplaçarà a Vila-real, però no ocuparà el seu espai a la llotja

Redacció
1 min
Michael Laudrup ha reconegut que el seu Mallorca mereixia perdre a Getafe

PalmaEl Mallorca no oblida el que va passar amb el procés que va derivar en la seva exclusió de l'Europa League l'estiu passat, ni tampoc l'actuació del Vila-real CF, que va ocupar la seva plaça. És per això que el seu consell d'administració ha anunciat que dissabte es desplaçarà al Madrigal, però que no s'asseurà a la llotja presidencial.


"No anirem a la llotja ni tampoc hi haurà dinar entre directius", ha assenyalat el club balear, que per primera vegada en els gairebé 100 anys de l'entitat adopta una decisió similar.


El consell d'administració pren aquesta decisió per donar suport a jugadors i aficionats davant un club (el Vila-real) que va actuar en contra del RCD Mallorca en el cas de l'Europa League, així com per les diferents declaracions efectuades durant tot el procés, que van ser "irrespectuoses cap al nostre club i van ferir profundament el sentiment de l'afició", ha explicat l'entitat que presideix Jaume Cladera.


"No obstant això, malgrat el profund malestar que encara existeix en el nostre club i la nostra afició, el consell d'administració desitja que el partit transcorri amb la màxima normalitat esportiva i que el comportament d'ambdues aficions sigui exemplar”, diu l'entitat.


El Mallorca va ser apartat de l'Europa League i substituït pel Vila-real perquè estava sota control dels administradors concursals després d'haver-se declarat insolvent amb un deute superior als seixanta milions d'euros.


Quan l'equip de Vila-real va acceptar disputar la competició europea, es van generar una infinitat de protestes a la capital balear, una d'elles amb uns 2.000 aficionats als carrers de Palma.

stats