Mallorca
Esports Futbol 19/01/2011

El Mallorca podria fitxar algun davanter per suplir la baixa del lesionat Víctor Casadesús

L'altra opció del club balear seria recuperar el jugador del filial, Sergi Enrich; qui ja va debutar en Lliga aquesta temporada contra el Reial Madrid a Son Moix

Redacció
1 min

MallorcaEl Mallorca està valorant la possibilitat de fitxar un davanter que acompanyi el camerunès Pierre Webó i l'argentí Fernando Cavenaghi després de la baixa de Víctor Casadesús, que estarà entre 8 i 10 setmanes apartat dels terrenys de joc per culpa d'una lesió al púbis de l'abductor de la cama dreta.

Segons han confirmat els serveis mèdics del Mallorca, el jugador -que es va lesionar al partit de Lliga contra l'Atlètic de Madrid- pateix una desinserció a nivell del púbis de l'abductor llarg de la cama dreta.

El futbolista seguirà un tractament de fisioteràpia; ja que segons ha afirmat el cap dels serveis mèdics del club, el doctor Bartomeu Munar, “l'operaicó està descartada”. Munar també ha avançat que el jugador farà dues setmanes de repòs, i a partir de la tercera es començarà a treballar per potenciar la musculatura abdominal i es faran estiraments a la cama afectada.

El Mallorca intentarà suplir la baixa de Víctor a través de la contractació d'un altra davanter, tot i que també podria optar per recuperar el futbolista del filial Sergi Enrich, qui ja va debutar a la Lliga en el partit contra el Reial Madrid de Son Moix.

stats