Premier League
Esports Futbol 28/12/2010

El Manchester United empata i permet que el City l'atrapi al capdavant de la Premier League

Manchester United i Manchester City empaten a 38 punts i comparteixen el liderat de la Premier, però els d'Alex Ferguson encara tenen dos partits pendents

Martí Molina
2 min
Balotelli marca, de penal, un dels gols contra l'Aston Villa

BarcelonaManchester està d'enhorabona. Els dos principals equips de la ciutat lideren la Premier League, després que en la jornada d'aquest dimecres el City hagi derrotat amb autoritat l'Aston Villa (4-0) i el United no hagi pogut passar de l'empat al camp del Birmingham (1-1). Tots dos conjunts encapçalen la lliga amb 38 punts.

El City, que jugava a casa, ha superat el Villa per un contundent 4 a 0, amb hat-trick de Balotelli -dos dels gols han estat de penal- i un quart gol de Lescott; en un partit que ha quedat sentenciat a la mitja part quan els locals han marxat al vestidor amb un avantatge parcial de 3 gols.

L'equip que entrena Roberto Mancini s'ha aprofitat de la reslliscada dels d'Alex Fergusson, que no han pogut guanyar al camp del Birmingham. El United s'ha trobat un rival molt rocós en defensa, i no ha pogut avançar-se fins al segon temps, gràcies a una diana de Berbatov. Però Bowyer, a un minut pel final, ha marcat el gol de l'empat definitiu. Tot i aquest empat, que els ha fet perdre el lideratge en solitari, els “red devils” encara tenen dos partits pendents a la lliga anglesa.

D'aquesta jornada destaca, també, que el Fulham ha aconseguit sortit momentàniament de la zona de descens després de guanyar al camp del Stoke City per 0 a 2, amb gols de Baird. D'altra banda, el Blackpool també ha guanyat 0 a 2 a domicili, al camp del Sunderland, i també amb gols d'un mateix jugador, Campbell.

West Ham i Everton han empatat a 1 amb gols de Hibbert -en pròpia porteria- i Coleman, respecticament. El Tottenham ha superat el Newcastle per 2 a 0 amb dianes de Lennon i Bale. I el Blackburn Rovers ha superat el West Bromwich, a domicili (1-3) amb gols de Thomas; i dos de Kalinic i Diouf.

La 20a jornada de lliga es completa aquest dimecres amb els partits Chelsea – Bolton; Wigan Athletic – Arsenal i Liverpool – Wolverhampton.

stats