Lliga de Campions
Esports Futbol 23/02/2011

Les lesions, el principal escull del Manchester United en el partit d'anada a Marsella

Ferdinand, Johny Evans, Anderson, Ryan Giggs i Michael Owen són baixa per aquest partit. I cal sumar-hi Park Ji-Sung, que continua recuperant-se dels lligaments

Redacció
1 min

MarsellaLes lesions amenacen el Manchester United en el seu retorn a la Lliga de Campions. Els anglesos, invictes a la competició però sense cinc dels seus homes clau, juguen contra l'Olympique de Marsella.

El central Rio Ferdinand, el seu company en la defensa Johny Evans, el brasiler Anderson, el migcampista gal·lès Ryan Giggs i el davanter anglès Michael Owen són baixa per aquest partit d'anada. Aquestes dues últimes, les de Giggs i Owen, han estat les absències més sorprenents, ja que havien jugat l'últim partit de lliga i no s'havia informat que patissin cap problema. A aquests homes cal sumar-hi Park Ji-Sung, que es continua recuperant de la lesió de lligaments.

Amb tot això, és molt possible que Fergusson aposti perquè Chirs Smalling sigui la parella de Nemanja Vidic a l'eix de la defesa. Mentre els germans brasilers Rafael i Fabio da Silva podrien ocupar els laterals dret i esquerre.

De la seva banda, l'Olympique de Marsella afronta el partit i l'eliminatòria sense gaire res a perdre, i amb l'esperança de poder donar la campanada. Pel tècnic dels francesos, Didier Deschamps, l'única manera de tenir alguna opció a l'eliminatòria és sent molt forts en defensa. Això, i poder treure un bon resultat del partit d'anada, al seu camp, on no perden des del setembre.

Per al duel contra el Manchester, Deschamps recupera el defensa Rod Fanni, cosa que li permetrà alinear Kaboré al centre del camp, per darrere de l'argentí Lucho González, l'home més perillós dels gals. El brasiler Brandao, que ha entrat en les rotacions els últims partits, també serà titular mentre que Mathieu Valbuena començarà a la banqueta.

stats