LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 16/03/2011

Dos gols del Chicharito Hernández classifiquen el United pels quarts de final

Dos gols del mexicà "Chicharito" Hernández van classificar el Manchester United en els quarts de final de la Lliga de campions en un partit més dur del previst.

El mexicà Chicharito Hernández, celebrant un dels seus dos gols al United

ManchesterEl Marsella, que va encaixar molt aviat el primer gol (minut 5), va encarar el partit amb molta pressió sobre el Manchester i va gaudir d'abundants ocasions per marcar. Edwin Van der Sar també va ser clau en la resolució de l'eliminatòria per al Manchester, ja que va realitzar intervencions de mèrit que van evitar l'empat dels francesos.

Als cinc minuts va marcar Chicharito després d'una bonica jugada de Rooney, que va assistir a Giggs i aquest al mexicà, que només va haver d'empènyer la pilota a la xarxa. Rooney, els seus desmarcatges i la seva creativitat seguir sent la nota més destacada dels locals en la segona meitat, encara que les ocasions de gol eren sempre per Hernández.

Aquest va poder haver signat el segon gol al minut 54, però l'argentí del Marsella Gabriel Heinze, que marcava la línia de joc en aquest moment, el va deixar en posició avançada. La millor de les opcions franceses va arribar en el minut 74, quan Cheyrou, a qui cobria el seu compatriota del Manchester Patrice Evra, va tenir l'empat.

Abans que els visitants es recuperessin d'aquesta gran oportunitat perduda, els "diables vermells" van augmentar el seu avantatge amb un segon gol de Javier Hernández, a passada de l'equatorià Antonio València. València va tornar a la 'Champions' després de sis mesos de lesió a causa d'una fractura al turmell esquerre patit a Old Trafford a la primera cita de la competició el 14 de setembre, davant el Rangers de Glasgow (0-0) en la fase de grups.

Un remat de cap de Heinze després d'un córner, al minut 83 va acabar d'entrar a la porteria del Manchester després d'un cop de cap de Brown, que va marcar en pròpia porta en intentar rebutjar la pilota. El 2-1 va arribar tard per al Marsella, a qui li va faltar temps per aconseguir la home del 2-2 que li hagués donat el passi a la següent ronda.

Manchester United 2, Olympique de Marsella 1

Manchester United: Van der Sar, Evra, Brown, Smalling, O'Shea (Rafael m.36, Fabio Da Silva m.69); Giggs, Carrick, Nani (m.61 València), Scholes, Rooney, Hernández.

Olympique de Marsella: Mandanda, Taiwo, Heinze, Diawara, Fanni, Cheyrou, González, M'bia (Ayew m.80), Gignac (Valbuena m.69); Remy, Ayew.

Àrbitre: Carlos Velasco Carballo (ESP). Va mostrar cartolina groga al mexicà Javier Hernández, del Manchester, ja Remy i Valbuena, de l'Olympique de Marsella.

Gols: 1-0: m. 5, Chicharito. 2-0: m. 75, Chicharito. 2-1: m. 82, Brown en pròpia porta.

Incidències: Partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions disputat a Old Trafford davant 73.996 espectadors.