Esports Futbol 12/09/2012

Manlleu i Nàstic disputen la final més polèmica de la Copa Catalunya

Osonencs i tarragonins juguen aquest dimecres a les 21 h al Camp Municipal d'Esports de Manlleu

Jordi Mestre
1 min
Imatge del partit del Nàstic contra el Villareal B

BarcelonaL'AEC Manlleu i el Gimnàstic de Tarragona s'enfronten aquest dimecres (21 h, Esport 3) en el partit corresponent a la final de la Copa Catalunya.

Antecedents

Inicialment, el torneig s'havia de disputar el passat mes de juliol i de forma conjunta amb la Supercopa de Catalunya, una competició de nova creació feta a mida per assegurar la participació del Barça i de l'Espanyol, però la negativa del club blaugrana a disputar-la amb el primer equip va obligar a cancel·lar-la. Només la insistència dels dos participants a jugar-la i les gestions de la Federació Catalana de Futbol n'ha pogut assegurar la celebració.

AEC Manlleu

L'equip osonenc ha arribat a la final després d'eliminar equips de categories superiors, com el Llagostera i el Girona. L'equip que entrena Jordi Dot arriba al partit després de sumar una victòria, una derrota i un empat als últims partits de Tercera Divisió que ha jugat.

Nàstic de Tarragona

Els tarragonins s'han plantat al partit decisiu de la Copa Catalunya després de superar àmpliament el Torreforta (1-4). La seva condició d'equip de Segona Divisió B hauria de comportar la condició de favorit, però el tècnic, Kiko Ramírez, no vol confiar-se i mantindrà sobre el camp alguns dels seus homes clau. Serà la primera final del torneig que jugui l'equip grana des de la seva victòria a l'edició del 2008 contra el FC Barcelona.

stats