Futbol
Esports Futbol 02/06/2012

El Manlleu empata a casa (1-1) i es jugarà el passi a la final a Binissalem

El local Baruc, amb un fort xut des de la frontal de l'àrea, ha obert el marcador al minut 25 però López, al 82, ha aconseguit l'empat per als balears

Ara
1 min

BarcelonaEl Manlleu haurà de resoldre l'eliminatòria del 'playoff' d'ascens a Segona B a Binissalem, després d'empatar a un en l'anada a casa. Un gol de López a les acaballes del matx, quan els locals estaven fosos, complica el partit de tornada.

Els locals s'han avançat en el marcador gràcies a un gol de Baruc, que ha engaltat un fort xut des de la frontal de l'àrea per fer l'1-0. Animat i amb bon joc, el Manlleu ha disposat de diverses ocasions per ampliar l'avantatge, però no ha tingut sort.

A la segona meitat, l'equip visitant ha pressionat més fort, dificultant la sortida de pilota d'un Manlleu que ha acabat fatigat. Fruit d'aquesta empenta, el Binissalem ha fet l'1-1 gràcies a un gol de López que ha protestat molt l'afició local, perquè un jugador del Manlleu estava estès dins l'àrea en el moment del gol.

El Manlleu jugarà la tornada la setmana que ve. Si guanya, accedirà a la final del 'playoff' d'ascens, que és una última eliminatòria a doble partit.

stats