Futbol internacional
Esports Futbol 03/12/2011

Maradona: "Neymar millor que Messi? Pelé es deu haver pres la pastilla equivocada"

L'exseleccionador argentí reconeix que la promesa del Santos és un gran futbolista però assegura que mai no podrà assolir el nivell del 10 del Barça

Ara
1 min
Maradona surt de l'hospital on estava ingressada la seva mare

BarcelonaDiego Armando Maradona ha tornat a disparar contra Pelé, aquesta vegada per defensa el seu compatriota Leo Messi. L'exjugador i exseleccionador argentí ha respost O'Rei –qui va assegurar que Neymar era millor que el 10 del Barça– amb contundència, dient: "Neymar millor que Messi? Pelé es deu haver pres la pastilla equivocada".

"Li recomano a Pelé que es prengui el medicament correcte. En comptes de prendre's la pastilla per dormir es va prendre la pastilla del matí. Es va confondre i no sap de què està parlant. Li suggereixo que la pròxima vegada es prengui les pastilles correctes abans de començar a parlar i que canviï de metge", va agregar el 'Pelusa'.

Malgrat aquest comentari, el que va ser futbolista i seleccionador argentí ha reconegut que Neymar és "un gran futbolista", però ha indicat que "mai no podrà arribar al nivell de la 'Pulga'". De fet, el futbolista del Barça és el candidat de Maradona per guanyar per tercer any el premi al millor jugador del món. "Messi és el millor del món, li piqui a qui li piqui".

stats