FUTBOL
Esports Futbol 06/02/2012

El Sevilla fa fora Marcelino i fitxa Míchel per ocupar el seu càrrec

El conjunt andalús no guanya des del 5 de desembre i, des de llavors, només ha sumat 2 dels últims 21 punts en joc a la Lliga

Efe
1 min
Marcelino, durant un partit al Sánchez Pizjuán. JULIO MUÑOZ / EFE

SevillaEl Sevilla ha comunicat aquest dilluns la destitució de l'entrenador Marcelino García Toral causa de la mala ratxa de resultats d'un equip que no guanya des del 5 de desembre i que des d'aleshores ha sumat 2 punts dels últims 21 en joc. Aquest diumenge el Vila-real va imposar-se al Sánchez Pizjuán en el darrer partit del qui fou tècnic del Racing.

En un comunicat publicat al seu web oficial, el club agraeix "el treball i la professionalitat" de Marcelino, a qui li ha estat comunicada la decisió de la seva destitució per mitjà del director esportiu i conseller, Ramón Rodríguez, 'Monchi'. L'entrenador asturià es va fer càrrec del Sevilla l'estiu passat i els seus dos primers partits oficials van suposar l'eliminació de l'equip sevillà de l'Europa League, després de perdre en l'eliminatòria prèvia davant el Hannover 96 alemany.

El Sevilla ha fitxat per ocupar el seu lloc Míchel. El qui fou tècnic del Getafe arriba fins a finals de temporada però renovarà automàticament si classifica l'equip sevillà per a la Lliga de Campions. Míchel negociava també amb l'Sporting, però finalment ha apostat pel Sevilla.

stats