FUTBOL
Esports Futbol 07/05/2012

Mauricio Pellegrino, nou entrenador del València

El president del València, Manuel Llorente, ha anunciat la notícia i ha dit que el tècnic argentí ha signat per a les properes dues temporades

Ara
1 min
Pellegrino, nou entrenador del València / VALENCIACF.COM

ValènciaMauricio Pellegrino serà el nou entrenador del València per a les properes dues temporades. Així ho ha anunciat el president del conjunt valencià, Manuel Llorente, en l'acte de renovació del contracte amb un dels patrocinadors del club, JinkoSolar.

"Aquesta tarda el consell d'administració ha ratificat l'acord que van aconseguir el passat divendres amb Mauricio Pellegrino per ser l'entrenador del primer equip per a les dues properes temporades", ha declarat el president valencià en unes declaracions que ha recollit la web oficial del club valencià.

L'exjugador del Barça i del conjunt valencià –on va arribar a guanyar dues Lligues i una Copa de la UEFA entre d'altres– és l'home escollit per substituir Unai Emery. L'argentí s'incorporarà al València el proper 1 de juliol, un cop s'acabi el contracte d'Emery, que ha dirigit el conjunt valencià durant les últimes quatre temporades.

stats