PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/06/2012

Pellegrino: "Si se'n va Jordi Alba serà una pena futbolísticament"

El tècnic ha comentat que totes les persones que han estat part de la seva vida, incloent-hi Rafa Benítez, han influït en ell, però assegura que no és "Rafa Benítez" sinó un "producte" de les seves "vivències"

Efe
2 min

ValènciaMauricio Pellegrino, nou entrenador del València, ha assenyalat durant el seu acte de presentació que encara que reconeix que al llarg de la seva carrera s'ha vist influït per moltes persones, i una de les que més l'ha influït ha estat Rafa Benítez, ha assegurat que ell no és el tècnic madrileny amb el qual el club va guanyar dues Lligues i una Copa de la UEFA.

"Totes les persones que han estat part de la meva vida han tingut una influència en mi. Rafa, com a part d'aquestes persones, també. Ha estat un privilegi poder jugar amb ell, he après molt i li he agraït personalment, però jo no sóc Rafa Benítez, sóc una altra persona. Sóc un producte de les meves vivències", ha recalcat.

Davant la possible marxa de l'internacional Jordi Alba, el tècnic ha comentat que és "la realitat del club davant una oferta important, ja ho ha demostrat en anys anteriors, en què se n'han anat jugadors de nivell i tot i així l'equip s'ha mantingut competitiu. Si se'n va serà una pena futbolísticament".

Pellegrino, que dirigirà el València les dues pròximes temporades, ha reconegut que, malgrat la seva falta d'experiència, se sent capacitat: "L'experiència és un valor afegit que no posaré en dubte, però sí que tinc un cos tècnic amb experiència en moltíssims països i es pot dir que em sento preparat. Als impacients els demano que esperin a veure els primers partits".

Pellegrino ha assegurat que és "molt feliç". "Em vaig emocionar quan vaig arribar. He recordat moments que vaig viure com a jugador, però ara és una nova etapa".

Qüestionat per quin serà l'estil de joc del nou València, ha dit: "El València seguirà sent un equip d'elit i si segueix en el camí dels últims anys arribarà amb possibilitats de lluitar per al màxim".

"El meu objectiu a curt termini és intentar que l'equip arribi al màxim, a mitjà termini que el meu equip jugui al màxim rendiment i a llarg termini, el mateix. Associo els objectius més amb els desitjos que amb alguna cosa precisa", ha comentat, preguntat pels seus objectius.

stats