BARÇA
Esports Futbol 09/10/2011

A l'Argentina no paren d'innovar: 250 dòlars per veure un partit de Messi i saber la seva vida

L'agència de viatges Tangol ofereix, dins del preu, el trasllat a l'estadi i dues nits d'hotel. El passat divendres en el partit Argentina - Xile a l'estadi Monumental ja es va dur a terme

Ara
1 min
Messi, durant l'amistós contra Nigèria a Bangla Desh

BarcelonaA Messi el coneixen a tots els racons del món. Però de moment ningú ha parlat 90 minuts d'ell mentre disputa un partit. L'agència argentina Tangol ofereix un paquet, anomenat "El Tour Messi" on s'inclou l'entrada per al partit que juga Messi i, a més, un guia que explica la seva vida. El preu, de 250 dòlars, uns 185 euros, també inclou els trasllats a l'estadi i dues nits a un hotel de 4 estrelles. El diari La Gazzetta dello Sport se n'ha fet ressò.

La idea és explotar la imatge de l'astre argentí. Lucas Markowieck, de l'agència Tangol, va assegurar que "es van vendre més del 80% dels paquets programats" i que va ser un "èxit". Un dels aspectes en què incideixen és "explicar per què Messi va marxar a Barcelona amb tan sols 12 anys".

Després de l'èxit aconseguit des de Tangol han assegurat que el proper novembre, quan es disputi l'Argentina-Bolívia, repetiran experiència. Val a dir que en partits de la Lliga Argentina, sobretot quan s'enfrontaven Boca i River, aquests paquets ja s'oferien.

stats