Esports Futbol 23/10/2011

El Milan remunta tres gols al Lecce i s'endú els tres punts (3-4)

L'entrada al camp a l'inici de la segona meitat d'Aquilani i Boateng ha donat al Milan aire fresc i ha significat una remuntada increïble

Boateng celebra un dels seus tres gols

BarcelonaEl Milan ha remuntat un 3-0 advers a Lecce gràcies a un hat trick de Kevin Prince Boateng a la segona part. L'internacional ghanès, que havia començat el partit a la banqueta, ha entrat després del descans, en substitució de Robinho.

El Lecce s'ha avançat al minut 4 amb un gol de Giacomazzi i abans del descans, Massimo Oddo, de penal, i Grossmuller han disparat l'avantatge local.

El Milan estava contra les cordes quan Allegri ha retirat a Ambrosini i Robinho i ha donat entrada a Aquilani i Boateng. Aquest ha anotat tres gols en tan sols catorze minuts i ha equilibrat el marcador. A set minuts del final, un cop de cap del colombià Yepes a centre de Cassano ha completat la remuntada.