Lliga de Campions
Esports Futbol 15/02/2012

El Milan destrossa l'Arsenal en un partidàs d'Ibra el dia del comiat d'Henry (4-0)

L'equip 'rossonero' ha passat per sobre els anglesos en un partit quasi perfecte (Boateng, Robinho –2– i Ibrahimovic) i deixa l'eliminatòria de vuitens sentenciada

A.s.
Zlatan Ibrahimovic celebra el 4-0 amb Van Bommel i Robinho.

BarcelonaEl Milan ja té un peu i mig, si no els dos, en els quarts de final de la Lliga de Campions. Aquesta nit ha passat per sobre de l'Arsenal gràcies a un Ibrahimovic enorme i hipermotivat, i amb un 4-0 ha deixat el partit de tornada de vuitens quasi com un tràmit.

Des del primer minut el Milan va sigut superior als 'gunners', i ja als 15 minuts Boateng marcava un gran gol. Robinho ha marcat els dos gols següents, un just abans del descans i l'altre a l'inici de la segona part, que deixava completament grogui l'Arsenal. Arsene Wenger, amb 2-0 al marcador, ha fet entrar Thierry Henry al descans per buscar un revulsiu –ha sigut l'últim partit del francès abans de tornar cap als Estats Units–, però el tercer gol milanista tant d'hora ha matat el partit.

Quan el partit estava a punt d'acabar, Ibrahimovic, que ha fet un partit immens, ha tingut la recompesa amb el quart gol, de penal, que ell mateix havia provocat.